Online koopavond | Uitzending 2 | donderdag 9 april 2020

Spot TV organiseert online koopavond om lokale ondernemers te ondersteunen!

De ‘Support Your Locals’ livestream is dé online koopavond voor Groningen. Hier worden producten en diensten van lokale makers, merken en winkels verkocht. De live-uitzending begint iedere donderdag om 17.00 uur. Spot TV bereikt op dit moment al meer dan 24.000 jongeren.

Kijkers van de livestream kunnen tijdens de stream een product kopen. Veel producten worden aangeboden tegen een speciale prijs die exclusief geldt tijdens de uitzending. Ook worden ondernemers uitgenodigd om bij presentatoren Rohan en Eva aan tafel te gaan zitten om de kijker meer te vertellen over hun missie en hun producten live te tonen.

Zo bieden wij de kijker een gevarieerd programma vol interviews, interactieve quizvragen en showcases van ludieke lokale producten. Dit succesvolle concept laat zien hoe snel Groningers elkaar in deze moeilijke periode elkaar vinden, verbinden en versterken!

Spot TV heeft dit project geïnitieerd om lokale ondernemers te kunnen ondersteunen in deze lastige periode. De deelnemende partijen krijgen door de livestream een extra podium. Inmiddels zijn er al flink wat partijen die aanhaken bij het initiatief, en er is een divers aanbod aan producten verkocht aan onze kijkers. Voor de komende drie edities (16, 23 en 30 april) zijn we nog op zoek naar Groningse ondernemers die hun producten willen aanbieden. Dat kan: stuur een mail naar redactie@spot-tv.nl

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK