Willen we meer of minder (lokale) politiek? 

Jongeren houden zich niet bezig met politiek, althans dat wordt vaak gezegd. Maar is dat eigenlijk wel zo? Worden jongeren wel voldoende gevraagd naar hun mening?

In de media wordt veel aandacht besteed aan politiek: Mark Rutte die een hoopvolle belofte doet, Thierry Baudet met een bijzondere uitspraak, en andere politieke onderwerpen waar je op het eerste gezicht misschien weinig van begrijpt.

Kortom: op landelijke niveau zien we veel politiek voorbij komen, maar wat speelt er zich allemaal af op lokaal niveau? Beslissingen die op lokaal niveau genomen worden hebben direct impact op jouw dagelijkse leventje in Groningen. Niet onbelangrijk dus.

In onze mooie stad wonen meer dan 60.000 studenten en dat maakt Groningen de jongste stad van Nederland. Samen representeren wij een kwart van de inwoners in deze stad. Dat betekent dat wij een enorme invloed kunnen uitoefenen op het lokale beleid en regelgeving.

Spot TV vindt het daarom belangrijk om dit bij jou onder de aandacht te brengen.
In :praat, politiek gaan we de straat op met politieke kwesties en sociale vraagstukken. We geven we jou de ruimte om je te verdiepen en je mening te geven!

Besef, het gaat over jouw stad

:praat je mee?

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK